Ingredientai

Vištiena 400 g
Svogūnai 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Grietinėlė 250 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Aitrioji paprika 2 vnt.
Kalendros 1 sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su druska ir pipirais, kol gražiai apskrus.

Vištieną išimkite ir tą pačią keptuvę sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Įpilkite šiek tiek aliejaus.

Maišant kepkite kol svogūnai gražiai pagels ir pasidarys permatomi.

Suberkite miltus, išmaišykite. Maišant kepkite porą minučių.

Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

Suberkite labai smulkiai supjaustytas aitriąsias paprikas, kalendras. Išmaišykite.

Suberkite vištieną ir išmaišykite.

Jei padažas per tirštas, įpilkite dar grietinėlės ir palikite troškintis ant mažos ugnies dar kelias minutes.

Patiekite su virtais makaronais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba