Ingredientai

Kiaulienos faršas 300 g
Svogūnai 2 vnt.
Česnakai 6 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Saldžioji raudonoji paprika 2 vnt.
Aitrioji paprika 1 vnt.
Mėsos sultinys 4 puodeliai
Konservuotos pupelės 2 indeliai
Konservuoti kukurūzai 1 indelis
Pomidorų tyrė 3 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Į puodą įpilkite aliejaus, įberkite faršo, druskos, pipirų, smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Maišant apkepkite.

2. Suberkite smulkiai pjaustytą papriką ir aitriąją papriką.

3. Maišant apkepkite.

4. Supilkite sultinį, nusunktas pupeles, kukurūzus ir įdėkite pomidorų tyrės.

5. Uždenkite dangtį ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba