Ingredientai
Ėrienos filė
250
g
Garstyčios
50
g
Petražolės
20
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Bulvės
200
g
Alyvuogių aliejus
60
g
Žirneliai su ankštimis
60
g
Malti džiūvėsėliai
50
g
Rozmarinai
20
g
Sviestas
20
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Ėriuko file ištriname druska ir pipirais. Apkepame keptuvėje.
Petražoles susmulkiname ir sumaišome su garstyčiomis, tepame ant mėsos. Išteptą mėsą voliojame į džiūvesėliuose, sumaišytuose su smulkintomis pistacijomis ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 15 min.
Bulves išskaptuojame rutuliukais, verdame. Išvirtas bulves apkepame su rozmarinu. Žirnių ankštis apverdame ir pakepame ant sviesto.
skonis
Atsiliepimai