Ingredientai

Pienas 80 ml
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Cukraus pudra 1 šaukštas
Miltai 110 g
Bananai 2 vnt.
Aliejus 500 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite pieną, cukraus pudrą, vanilės ekstraktą ir kiaušinių trynius. Atsargiai berkite miltus ir nuolat maišykite.

Kitame dubenyje kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su tešla.

Į tešlą įmaišykite sutarkuotus bananus.

Įkaitinkite aliejų puode iki 180 laipsnių Celsijaus. Iš tešlos formuokite mažus blynelius ir dėkite kepti iki pagels ir apskrus. Po dviejų-trijų minučių ištraukite.

Patiekiant apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai