Ingredientai
Jautiena
700
g
Svogūnai
2
vnt.
Bulvės
2
vnt.
Pomidorai
2
vnt.
Sviestas
50
g
Mėsos sultinys
100
ml
Kriaušės
1
vnt.
Razinos
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pakepinti nedideliais gabaliukais supjaustytą mėsą, suberti smulkintus svogūnus ir stambiai supjaustytus nuluptus pomidorus, kepti maišant apie 5 min. Supilti sultinį, pagardinti prieskoniais ir troškinti 1 val.
Tada suberti smulkiais kubeliais supjaustytas bulves, skiltelėmis pjaustytas kriaušes, troškinti 10 min. Pagardinti prieskoniais, suberti razinas ir dar 5 min. patroškinti.
Atsiliepimai