Ingredientai

Arbūzai 1 vnt.
Citrinų sultys 2 šaukštai
Mėtos 1 žiupsnelis
Medus 1 šaukštas
Porcijos: 4
Ši sriuba gali atstoti vakarienę, o karštą dieną - netgi pietus. Numalšinsite alkį ir išvalysite inkstus.

Gaminimo eiga

1. Arbūzą supjaustykite kubeliais ir kruopščiai išrinkite sėklas.

2. Suberkite į smulkintuvą kartu su mėtomis, citrinos sultimis ir medumi. Suplakite. Padėkite šaltai kelioms valandoms ir patiekite, papuošę mėtos lapeliais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
15 min.

Arbūzų sriuba lieknėjantiems

Lengvai paruošiamas
30 min.

GAIVU: arbūzų sriuba su mėlynėmis

Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta braškių sriuba