Ingredientai
Vištiena (malta)
500
g
Grietinėlė
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Batonas
riekelě
Pienas
100
ml
Prieskoniai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Slyvos
vnt.
Fermentinis sūris
100
g
Makaronai
250
g
Sviestas
100
g
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į maltą vištieną įmaišykite kiaušinį, sumaltą piene išmirkytą batoną, įberkite prieskonių ir dalimis supilkite grietinėlę. Iš mėsos padarykite mažus kotletukus ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nuplaukite ir sumaišykite su sviestu, dar šiek tiek pasūdykite ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą. Ant makaronų sudėkite vištienos kotletukus ir slyvas, o ant viršaus sukryžiuokite sūrio juosteles, uždėkite mažų sviesto gabalėlių ir kepkite orkaitėje.
Atsiliepimai