Ingredientai
Anties krūtinėlės
2 vnt.
Cukraus
1 šaukštelis
Cheresas
1 šaukštas
Ryžių vynas
1 šaukštas
Sojos padažas
2 šaukštas
Tarkuota apelsino žievelė
1 šaukštas
Kiniškas receptas.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Nuo krūtinėlių (dvigubų) nulupkite odelę, supjaustykite mėsą mažais gabalėliais.
Lėkštėje sumaišykite cukrų, cheresą, ryžių vyną, sojų padažą ir tarkuotą apelsinų žievelę. Sudėkite į marinatą anties krūtinėlių gabalėlius, išmaišykite ir palikite pastovėti šiltoje vietoje 10 – 15 min.
Įkaitinkite keptuvę, supilkite mėsą kartu su marinatu, maišydami kepkite ant kaitrios liepsnos 6 min.