Ingredientai

Antiena malta 120 g
Santa Maria Chunky Salsa padažas 1 šaukštas
Cukinijos 1 vnt.
Pomidorai 1 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Santa Maria CHEDDAR CHEESE DIP mirkomasis padažas
Suvožtinių duonelė arba maža čiabata
Santa Maria akmens druska malūnėlyje pagal skonį
Morkos 2 vnt.
Santa Maria rozmarinai pagal skonį
Santa Maria akmens druska malūnėlyje pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Sumaišykite maltą antieną su salsos padažu ir įberkite druskos. Kruopščiai permaišykite ir rankomis suformuokite kotletą.

Įkaitinkite keptuvę, įdėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gerai iškeps. Išimkite mėsą iš keptuvės, ant viršaus uždėkite mocarelos ir kepkite 8–10 minučių, kol sūris išsilydys.

Sudėkite į keptuvę daržovių griežinėlius ir patroškinkite kelias minutes. Apibarstykite druska ir pipirais. Pakaitinkite duonelę orkaitėje apie 3–4 minutes. Patiekite antienos suvožtinį su čederio sūrio padažu.

Priedai

Supjaustykite morkas juostelėmis, apibarstykite rozmarinais ir druska. Prieš kepdami įpilkite aliejaus ir pamaišykite. Paskrudinkite 15–20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite suvožtinį su kepintų morkų traškučiais.

Patarimas! Vietoje čederio sūrio padažo rekomenduojame išbandyti SANTA MARIA saldų aitriųjų paprikų padažą.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai