Ingredientai

Ryžiai 100 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Grietinėlė 150 ml
Cukrus 5 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Citrinos žievelė 0.5 šaukštelio
Sviestas 4 šaukštai
Razinos 1 sauja
Slyvos 1 sauja
Brendis 100 ml
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Džiovintas slyvas supjaustykite mažais gabaliukais ir užpilkite brendžiu.

Razinas užpilkite brendžiu ir palikite mirkti kol išvirs ryžiai.

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius išsukite iki baltumo su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos tarkuota žievele. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su plakta grietinėle.

Nusunkite razinas ir slyvas. Įmaišykite į trynių masę.

Įmaišykite virtus ir gerai nuvarvintus ryžius.

Supilkite lydytą sviestą ir išmaišykite.

Įmaišykite baltymus su grietinėle.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Chia pudingas su vaisiais
Lengvai paruošiamas
2 val.

Chia pudingas su vaisiais

Bananų pudingas
Reikia pasistengti
1 val.

Bananų pudingas

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba