Porcijos: 2
Jei dar neturite namuose tradicijos kurį rytą kepti blynus, siūlome pradėti nuo amerikietiškų blynelių. Purūs, minkšti – tiesiog tirpstantys burnoje. Valgykite amerikietiškus blynelius su uogomis, klevų siruou ar mėgstama uogiene.

Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.

2. Kiaušinį išplakite kartu su vanile ir IKI pienu. Įmaišykite į sausus ingredientus.

3. Supilkite IKI kefyrą ir gerai išmaišykite konditerine šluotele, kad neliktų gabaliukų.

4. Pilkite tešlą į sausą keptuvę ir kepkite vidutinėje kaitroje po 2 min. iš kiekvienos pusės.

5. Patiekite amerikietiškus blynelius su mėgstamomis uogomis ir klevų sirupu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai