Ingredientai
miltų
150
g
sodos
1
a. š.
kepimo miltelių
0.5
a. š.
cukraus
1
v. š.
kiaušinio
1
vnt.
vanilės ekstrakto
1
a. š.
IKI kefyro
120
ml
IKI pieno
40
ml
klevų sirupo
1
v. š.
mėgstamų uogų
1
sauja
Porcijos: 2
Jei dar neturite namuose tradicijos kurį rytą kepti blynus, siūlome pradėti nuo amerikietiškų blynelių. Purūs, minkšti – tiesiog tirpstantys burnoje. Valgykite amerikietiškus blynelius su uogomis, klevų siruou ar mėgstama uogiene.
Gaminimo eiga
1. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.
2. Kiaušinį išplakite kartu su vanile ir IKI pienu. Įmaišykite į sausus ingredientus.
3. Supilkite IKI kefyrą ir gerai išmaišykite konditerine šluotele, kad neliktų gabaliukų.
4. Pilkite tešlą į sausą keptuvę ir kepkite vidutinėje kaitroje po 2 min. iš kiekvienos pusės.
5. Patiekite amerikietiškus blynelius su mėgstamomis uogomis ir klevų sirupu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai