Ingredientai

Batonas su kefyru ir kalciu 8 riekelės
Majonezas 4 v. š.
Kambario temperatūros sviestas 4 v. š.
Mėgstamas kumpis 200 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite majonezą kartu su minkštu sviestu. Ištepkite gautu mišiniu duonos riekes iš vienos pusės. Įdėkite į keptuvę pusę turimų riekelių, išteptų mišiniu žemyn, ir tuo pat metu įjunkite viryklę ant vidutinės ugnies.

2. Ant duonos riekių, esančių keptuvėje, padalinkite tarkuotą sūrį, smulkintą kumpį, ant viršaus uždėkite antrą duonos riekę, ištepta puse į viršų. Kai viena pusė patampa auksinio-rudo atspalvio (tai turėtų užtrukti apie 5-7 min.), apverskite ir kepkite kitą pusę dar 3-5 min., sumažindami ugnį nuo vidutinės iki žemos. Kai abi pusės įgaus auksinį atspalvį, perkelkite sumuštinį į lėkštę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais