Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Ryžiai 200 g
Granatai 1 vnt.
Bazilikai 2 žiupsneliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Ala Pugačiova nuolat laikosi dietų, tačiau valgyti mėgsta ruošti. Ypač plovą, kurį, garsi Rusijos dainininkė giriasi, yra patobulinusi.

Gaminimo eiga

Svieste apkepkite nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną.

Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūnus ir išspauskite česnako skilteles. Apkepkite svieste.

Ryžius suberkite į puodą, suberkite karį, sudėkite vištienos gabaliukus, o ant viršaus keptus svogūnus su morkomis.

Užpilkite vištienos sultinio - tiek, kad viską apsemtų per du pirštus.

Užkaisti ir virti ant mažos ugnies apie 20 minučių. Jei virimo eigoje pastebėsite, kad trūksta skystimo, įpilkite šiek tiek vandens, kad šiek tiek apsemtų daržoves.

Įberkite druskos, pipirų, baziliko ir granatų sėklų. Gerai išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis