Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Ryžiai
200
g
Granatai
1
vnt.
Bazilikai
2
žiupsneliai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Ala Pugačiova nuolat laikosi dietų, tačiau valgyti mėgsta ruošti. Ypač plovą, kurį, garsi Rusijos dainininkė giriasi, yra patobulinusi.
Gaminimo eiga
Svieste apkepkite nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną.
Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūnus ir išspauskite česnako skilteles. Apkepkite svieste.
Ryžius suberkite į puodą, suberkite karį, sudėkite vištienos gabaliukus, o ant viršaus keptus svogūnus su morkomis.
Užpilkite vištienos sultinio - tiek, kad viską apsemtų per du pirštus.
Užkaisti ir virti ant mažos ugnies apie 20 minučių. Jei virimo eigoje pastebėsite, kad trūksta skystimo, įpilkite šiek tiek vandens, kad šiek tiek apsemtų daržoves.
Įberkite druskos, pipirų, baziliko ir granatų sėklų. Gerai išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.
Atsiliepimai