Ingredientai
Svogūno
1 vnt.
Geltonos paprikos
1 vnt.
Aitriųjų paprikų
1 sauja
Pomidoro
1 vnt.
Cukraus
1 a. š.
Vandens
0.5 stiklinės
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę sudėkite pjaustytus svogūnus, česnakus, paprikas, aitriąsias paprikas, pomidorus. Suberkite cukrų, pipirus, supilkite vandenį. Troškinkite apie 1 val.
2. Troškintas daržoves sutrinkite ir supilkite į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai.
PATARIMAI:
* Galite naudoti padažams, sriuboms, salotoms, desertams pagardinti, valgyti šaltą kaip padažą mėsai, paukštienai ar žuviai.
* Patiekite su užkandžiais, mėsos rinkiniais.
* Tinka mėsos, žuvies marinavimui, kepinių įdarams, troškiniams.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG