Ingredientai

Avienos krūtininė arba mentė 1.5 kg
Druska 2 šaukšteliai
Juodieji pipirai 10 vnt.
Bulvės 10 vnt.
Svogūnai 4 vnt.
Morkos 4 vnt.
Vanduo 500 ml
Mėsos sultinys kubeliais 1 vnt.
Rozmarinai 2 šakelės
Petražolės sauja
Porcijos: 8
Avienos troškinio pagrindinis prieskonis – rozmarinas.

Gaminimo eiga

Supjaustykite mėsą gabaliukais. Iš sultinio kubelio ir vandens išvirkite sultinį. Mėsą bei nuluptas
ir supjaustytas daržoves sluoksniais sudėkite į kepimo indą. Ant kiekvieno sluoksnio užbarstykite
druskos ir pipirų. Patiekalą užpilkite sultiniu ir pabarstykite rozmarinais. Troškinkite ant nedidelės
ugnies 2 valandas. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba