Ingredientai
Agurkai
2 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Česnako
2 vnt.
Krapai
0.5 saujos
Kapotų svogūno laiškų
4 vnt.
Konservuoti avinžirniai
200 g
Citrinos
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Gaminimo eiga
1. Agurkus, mėlynąjį svogūną supjaustykite griežinėliais, IKI česnako skilteles, IKI krapus, svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite konservuotus avinžirnius, pjaustytus agurkus, svogūną, IKI česnakus, svogūnų laiškus, IKI krapus. Išspauskite pusę citrinos sulčių, pilkite aliejų, pagardinkite aitriosios paprikos dribsniais, druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG