Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės. Gerai nukoškite ir nuvarvinkite. Sutrinkite.

2. Migdolus smulkiai sukapokite.

3. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

4. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus išplakite iki standžių putų.

5. Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais.

6. Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.

7. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

8. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

9. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas