Ingredientai

Vanduo 0.5 l
Cukrus 100 g
Aguonos stiklinė
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

1. Aguonas nuplikykite, palaukite kol atvės vanduo, nupilkite vandenį ir sumalkite.

2. Aguonas sumaišykite su miltais.

3. Mieles ištrinkite su cukrumi.

4. Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles su cukrumi, įmaišykite kelis šaukštus miltų.

5. Palikite valandai.

6. Suberkite likusius miltus, druską. Tešlą gerai išminkykite.

7. Suformuokite pyragą (geriausia supinkite pynę ir susukite į vainiką).

8. Aptepkite aliejumi, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje porai valandų.

9. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas