Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.

Gaminimo eiga

Rabarbarus nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais.

Agrastų kotelius nuskinti ir kartu su rabarbarais sudėti į puodą.

Jeigu yra laiko galima palaikyti užpiltus uogienių cukrumi, kad susidarytų daugiau sulčių, jeigu ne - gali reikti verdant įpilti šiek tiek vandens.

Virti apie 30 min. (kol rabarbarai visiškai suminkštės).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“