Ingredientai

Pomidorai 1.5 kg
Morkos 0.5 kg
Obuoliai 0.5 kg
Saldžiosios raudonosios paprikos 0.5 kg
Aitrioji paprika 2 vnt.
Česnakai 100 g
Aliejus 100 ml
Cukrus 100 ml
Druska 25 ml
Obuolių actas 100 ml
Juodieji malti pipirai 0.5 šaukštelio

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite ir išimkite sėklas.

Pomidorus nuplikykite ir nulupkite.

Paprikoms išimkite sėklytes.

Paprikas, pomidorus ir obuolius smulkiai supjaustykite ir sutrinkite maisto trintuvu.

Morkas sutarkuokite ir suberkite į pomidorų tyrę.

Užkaiskite ir vis pamaišant virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.

Įmaišykite išspaustą česnaką, suberkite druską, cukrų, pipirus, supilkite actą, aliejų.

Virkite dar 5 minutes.

Gerai išmaišykite, supikite į sterilius mažus stiklainius ir užsukite.

Laikykite šaldytuve.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba