Ingredientai
saliero stiebo
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
morkos
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kario prieskonių
1
a. š.
ciberžolės
1
a. š.
kokosų pieno
400
ml
petražolių
1
saujelė
Porcijos: 2
Receptas rytietiškos virtuvės gerbėjams – vištienos troškinys su kariu ir kokosų pienu. Prie troškinio išvirkite ryžių. Išvirusį vištienos troškinį su kariu papuoškite petražolėmis.
Gaminimo eiga
1. Saliero stiebą, svogūną ir česnaką supjaustykite kubeliais. Morkas susmulkinkite griežinėliais. Vištieną supjaustykite stambiais kubeliais.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite vištieną iš visų pusių apie 2–3 min. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Į keptuvę sudėkite smulkintas daržoves. Išmaišykite ir kepkite 4–5 min.
4. Sudėkite prieskonius ir supilkite kokosų pieną. Troškinkite apie 20–25 min.
5. Išvirusį vištienos troškinį su kariu papuoškite petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai