Gaminimo eiga

1. Morkas perpjaukite išilgai į 4 dalis. Aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, vištienos sparnelius perpjaukite ties sąnariais.

2. Į indą sudėkite pjaustytus vištienos sparnelius, morkas, aitriąsias paprikas, česnaką, rozmarino lapelius. Įpilkite terijakio padažo, alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.

3. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite vištieną, tada aplink sudėkite daržoves. Užpilkite likusį padažą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 35 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai