Ingredientai
morkų
3
vnt.
aitriosios paprikos
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
vištienos sparnelių
4
vnt.
rozmarino
3
šakelės
terijakio padažo
2
v. š.
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Morkas perpjaukite išilgai į 4 dalis. Aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, vištienos sparnelius perpjaukite ties sąnariais.
2. Į indą sudėkite pjaustytus vištienos sparnelius, morkas, aitriąsias paprikas, česnaką, rozmarino lapelius. Įpilkite terijakio padažo, alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.
3. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite vištieną, tada aplink sudėkite daržoves. Užpilkite likusį padažą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 35 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai