Vištienai paruošti – šimtas įvairausių būdų, o šiandien kviečiame gaminti vištienos krūtinėlę, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais. Minkšta mėsytė, gardžiame grietinėlės padaže. Iškepusią vištienos krūtinėlę, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais, papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Vištienos krūtinėlę įpjaukite per vidurį, apibarstykite druska bei pipirais iš visų pusių, apšlakstykite aliejumi.

2. Į pjūvį įdėkite saulėje džiovintų pomidorų bei kaparėlių. Užlenkite pjautus kraštus.

3. Įdarytą vištienos krūtinėlę dėkite į kepimo formą, berkite česnako skilteles, įpilkite grietinėlės ir pagardinkite čiobrelio šakelėmis.

4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.

5. Iškepusią vištienos krūtinėlę, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais, papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!


Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai