Ingredientai

česnako 4 skiltelės
rozmarino 2 šakelės
aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
Porcijos: 2
Jei ruošite vištienos ketvirčius su česnakais ir rozmarinais, bus ypatingi pietūs. Kepant mėsai kvapai taip kutens nosį, kad vos sulauksite valgio. Prie vištienos ketvirčių su česnakais ir rozmarinais patiekite mėgiamų daržovių.

Gaminimo eiga

1. Česnako skilteles susmulkinkite.

2. Vištienos ketvirčius įpjaukite peiliu ir sudėkite į kepimo indą.

3. Apibarstykite rozmarinų lapeliais ir sudėkite pjaustytą česnaką. Apšlakstykite aliejumi ir pagardinkite druska bei šviežiai grūstais pipirais.

4. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30–40 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai