Ingredientai
„Panko“ džiūvėsėlių
1
sauja
tarkuoto parmezano sūrio
1
sauja
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
kumino
žiupsnelis
kiaušinio
1
vnt.
miltų
50
g
petražolių
1
saujelė
Porcijos: 2
Nuo šiol dėl tokių vištienos kepsnelių nebereikės eiti į populiarius greito maisto restoranus. Nes gardų maistą galima pasigaminti ir namuose. Vištienos kepsnelius kepkite apie 20 minučių.
Gaminimo eiga
1. „Panko“ džiūvėsėlius sumaišykite su tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kiaušinį išplakite.
2. Vištienos šlaunelių mėsą pagardinkite druska ir merkite į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiūvėsėlių mišinį.
3. Apvoliotą vištieną dėkite kepti į karšto oro gruzdintuvę 180 °C temp. 18–20 min.
4. Iškeptą vištieną supjaustykite juostelėmis, pagardinkite smulkintomis petražolėmis ir aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai