Vištienos iešmeliai su pankoliu ir smidrais – dar vienas receptas iš vasaros patiekalų. Nesudėtingai paruošiamas patiks ir jums, ir jūsų svečiams. Vištienos iešmeliai su pankoliu ir smidrais papuoškite petražolėmis.

Gaminimo eiga

* IKI vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis.

* Pankolį supjaustykite stambiais gabalėliais ir sumaišykite su pjaustyta vištiena ir smidrų viršūnėlėmis.

* Viską pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir tarkuota česnako skiltele. Gerai išmaišykite.

* Vištieną suverkite ant iešmelių ir dėkite ant įkaitinto grilio. Marinuotas daržoves sudėkite šalia.

* Vištienos iešmelius kepkite po 5–6 min. iš visų pusių. Daržoves vis apversdami kepkite apie 3–4 min.

* Į lėkštę sudėkite keptas daržoves ir ant jų dėkite iškeptus vištienos iešmelius. Vištienos iešmeliai su pankoliu ir smidrais
Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai