Gaminimo eiga

1. Papriką nuvalykite ir supjaustykite lazdelėmis, mėlynąjį svogūną – griežinėliais, romanines salotas – į keturias dalis.

2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite vištieną iš abiejų pusių, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Sudėkite svogūnus ir paprikas. Daržoves pagardinkite druska bei pipirais ir šiek tiek pakepkite. Išimkite vištieną, į keptuvę sudėkite romanines salotas, lazdynų riešutus, pjaustytą kalendrą, viską gerai išmaišykite ir pakepkite 2–3 min.

4. Į lėkštę dėkite keptas daržoves ir vištieną.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai