Ingredientai
IKI plikytų ryžių
100
g
IKI plikytų ryžių
100
g
cukinijos
1
vnt.
poro
50
g
česnako
1
skiltelė
apvirtų brokolio galvučių
4
vnt.
IKI vištienos filė
1
vnt.
aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus (kepimui)
2
v. š.
IKI špinatų lapų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Ryžius dėkite į verdantį vandenį ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Cukiniją, porą, česnaką supjaustykite griežinėliais, brokolių galvutes – pusiau.
3. Vištienos filė marinuokite aliejumi, druska bei pipirais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę iš abiejų pusių, kol apskrus. Į keptuvę sudėkite brokolius, cukinijas, česnakus, porą ir kepkite iš abiejų pusių, kol viskas apskrus ir vištiena pilnai iškeps.
4. Vištieną išimkite, į keptuvę, kurioje yra daržovės, įdėkite IKI špinatų lapų ir viską gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite keptas daržoves ir ant viršaus keptą vištienos filė.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai