Gaminimo eiga

1. Ryžius dėkite į verdantį vandenį ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.

2. Cukiniją, porą, česnaką supjaustykite griežinėliais, brokolių galvutes – pusiau.

3. Vištienos filė marinuokite aliejumi, druska bei pipirais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę iš abiejų pusių, kol apskrus. Į keptuvę sudėkite brokolius, cukinijas, česnakus, porą ir kepkite iš abiejų pusių, kol viskas apskrus ir vištiena pilnai iškeps.

4. Vištieną išimkite, į keptuvę, kurioje yra daržovės, įdėkite IKI špinatų lapų ir viską gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite keptas daržoves ir ant viršaus keptą vištienos filė.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai