Gaminimo eiga

1. IKI vištienos filė supjaustykite stambiais kubeliais, svogūną – griežinėliais, papriką – juostelėmis, česnaką, IKI petražoles susmulkinkite.

2. Į įkaitintą keptuvę dėkite IKI vištienos filė, kepkite, kol apskrus ir bus beveik iškepusi. Sudėkite svogūnus, česnakus, paprikas ir pakepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Kai daržovės suminkštės, sudėkite juodąsias pupeles, pjaustytas IKI petražoles. Viską pagardinkite druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir gerai išmaišykite.

3. Patiekite su laimo skiltelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai