Ingredientai
IKI vištienos filė
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
raudonosios paprikos
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
IKI petražolių
1
sauja
alyvuogių aliejaus (kepimui)
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriosios paprikos dribsnių
žiupsnelis
žaliosios citrinos
1
skiltelė
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. IKI vištienos filė supjaustykite stambiais kubeliais, svogūną – griežinėliais, papriką – juostelėmis, česnaką, IKI petražoles susmulkinkite.
2. Į įkaitintą keptuvę dėkite IKI vištienos filė, kepkite, kol apskrus ir bus beveik iškepusi. Sudėkite svogūnus, česnakus, paprikas ir pakepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Kai daržovės suminkštės, sudėkite juodąsias pupeles, pjaustytas IKI petražoles. Viską pagardinkite druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir gerai išmaišykite.
3. Patiekite su laimo skiltelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai