Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
kaparėlių 1 v. š.
petražolių 1 saujelė
garstyčių 1 v. š.
druskos žiupsnelis
Porcijos: 5
Velykinis keptas kiaulienos vyniotinis, ko gero, bus ant kiekvieno švenčių stalo. Yra įvairiausių vyniotinio receptų, o šiandien dalijamės tokiu, kurio galimai dar nebandėte. Velykinį keptą kiaulienos vyniotinį papuoškite petražolėmis.

Gaminimo eiga

* Svogūną, česnako skilteles, kaparėlius ir petražoles smulkiai supjaustykite.

* Smulkintas daržoves sumaišykite su garstyčiomis, kaparėliais ir aliejumi.

* IKI kiaulienos nugarinę įpjaukite ir padarykite išklotinę.

* Abi puses apibarstykite druska ir pipirais. Gautu padažu aptepkite vieną kiaulienos pusę.

* Kiaulieną suvyniokite ir suriškite mėsininko virve. Apšlakstykite aliejumi ir pagardinkite druska bei pipirais.

* Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.

* Iškeptą vyniotinį supjaustykite ir papuoškite petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai