Gaminimo eiga

1. Į įkaitintą keptuvę dėkite vištienos filė, pagardinkite druska ir pipirais, kepkite iš abiejų pusių, kol apskurs ir pilnai iškeps.

2. Obuolį supjaustykite griežinėliais, petražoles susmulkinkite. MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“ kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus. Petražoles sudėkite į dubenį, įtarkuokite skiltelę česnako, žaliosios citrinos žievelės, dėkite jogurtą, majonezą, pagardinkite druska, pipirais, aitriosios paprikos prieskoniais. Viską išmaišykite.

3. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Ant bandelės vidinių pusių tepkite paruoštą jogurto padažą, dėkite salotos lapus, vištieną, obuolio griežinėlius ir viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai