Pievagrybių sriuba namuose paskleidžia tokį gardų aromatą, kad apetitas pakyla beregint. Įdomu tai, kad šiai sriubai pagaminti reikia vos kelių produktų. Gardinkite trintą pievagrybių sriubą aliejaus šlakeliu.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min. ir kepkite orkaitėje 200 °C temp. 10–12 min.

2. Svogūną pjaukite į keturias dalis, dėkite į kepimo indą kartu su pievagrybiais ir IKI sviestu.

3. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 °C temp. apie 20–30 min.

4. Iškepusias daržoves užpilkite karštu sultiniu ir grietinėle bei pagardinkite druska ir pipirais. Sutrinkite trintuvu.

5. Sutrintą sriubą pagardinkite alyvuogių aliejumi ir šviežiai grūstais pipirais.

6. Patiekite su česnakiniu batonu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai