Ingredientai

morkų 2 vnt.
svogūnų 2 vnt.
paprikų 5 vnt.
česnako 3 skiltelės
alyvuogių aliejaus 3 v. š.
juodųjų pipirų žiupsnelis
druskos žiupsnelis
vandens 1 stiklinė
kalendros lapelių keletas

Gaminimo eiga

1. Morkas supjaustykite stambesniais gabalėliais, svogūną perpjaukite pusiau ir puseles padalinkite į keturias dalis.

2. Į skardą su kepimo popieriumi sudėkite paprikas, morkas, svogūnus ir česnako skilteles. Daržoves apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užberkite juodųjų pipirų ir druskos. Kepkite 160 °C temp. orkaitėje 40 min. Iš iškepusių paprikų išimkite sėklytes bei kotelius ir nulupkite odelę.

3. Daržoves sudėkite į puodą ir įpilkite vandens. Palaukite, kol vanduo užvirs. Tada daržovės sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

4. Sriubą patiekite su šaukšteliu alyvuogių aliejaus ir keletu lapelių kalendros.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai