Ingredientai

agurko 1 vnt.
aitriosios paprikos 1 vnt.
žaliųjų alyvuogių 7 vnt.
graikiško jogurto 1 v. š.
sūdytos lašišos 100 g
krapų 1 sauja
citrinos žievelės 0.5 vnt.
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Agurką, aitriąją papriką bei alyvuoges supjaustykite griežinėliais.

2. Tortiliją patepkite graikišku jogurtu. Toliau dėliokite agurkus, alyvuoges, aitriąją papriką ir pjaustytą sūdytą lašišą. Ant viršaus dėkite krapus, užtarkuokite citrinos žievelės.

2. Tortiliją suvyniokite ir supjaustykite į 4 dalis.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai