Gaminimo eiga

1. Tofu supjaustykite gabaliukais, geltonąjį ir vyšninį pomidorus supjaustykite, kininį bastutį perpjaukite pusiau.

2. Keptuvėje su šaukštu įkaitinto aliejaus apkepkite kininį bastutį, įberkite druskos. Išimkite kininį bastutį. Į keptuvę sudėkite kepti avinžirnius, įberkite druskos ir rūkytos paprikos. Apkepę avinžirnius juos išimkite iš keptuvės. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti tofu, apkepkite iš visų pusių.

3. Į lėkštę dėkite kininį bastutį, avinžirnius, tada pomidorus, tofu ir keletą lapelių petražolių. Patiekite su žaliosios citrinos skiltele.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai