Ingredientai
lazdynų riešutų
100
g
moliūgų sėklų
100
g
IKI anakardžių
300
g
liofilizuotų braškių
20
g
IKI džiovintų datulių
150
g
migdolų miltų
50
g
riešutų sviesto
2
v. š.
kokosų drožlių
100
g
Gaminimo eiga
1. Į virtuvinį trintuvą sudėkite lazdynų riešutus, moliūgų sėklas, IKI anakardžių riešutus, liofilizuotas braškes, IKI džiovintas datules, migdolų miltus, riešutų sviestą ir trinkite iki vientisos lipnios konsistencijos.
2. Gautą masę imkite šaukštu ir rankomis suformuokite rutuliukus. Dėkite į kokosų drožles ir apvoliokite, kad tolygiai pasidengtų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai