Ingredientai

kiaulienos išpjovos 150 g
mėlynojo svogūno 0.25 vnt.
česnako 2 skiltelės
aitriosios paprikos 0.5 vnt.
vyšninių pomidorų 5 vnt.
avokado 0.5 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
mažesnių tortilijų 2 vnt.
kalendros 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Kiaulienos išpjovą supjaustykite gabalėliais, svogūną supjaustykite šiaudeliais, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, avokadą išskobkite ir supjaustykite išilgais griežinėliais.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite kiaulieną, užberkite druskos. Iškepus kiaulienai ją išimkite į atskirą lėkštę. Į keptuvę sudėkite apkepti pomidorus, aitriąją papriką, česnaką, įberkite druskos ir išmaišykite. Ant sausos keptuvės iš abiejų pusių apkepkite tortilijas.

3. Į tortilijų vidurį dėkite keptos kiaulienos išpjovos gabaliukus, šalia dėkite pjaustytą avokadą, ant kiaulienos uždėkite kepintas daržoves, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir kalendras. Patiekite su skiltele žaliosios citrinos.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai