Ingredientai

pomidorų 2 vnt.
saulėje džiovintų pomidorų 2 v. š.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
cukraus žiupsnelis
bazilikų 1 sauja
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
MANTINGA itališkos duonos „Ciabatta“ 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Pomidorus ir džiovintus pomidorus sukapokite smulkiais kubeliais.

2. Sumaišykite su alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, cukrumi ir smulkintais bazilikais.

3. MANTINGA itališką duoną „Ciabatta“ kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

4. Patiekite ant duonelės.

PATARIMAI:

• Puikiai tinka veganams ir ne tik.

• Tinka sumuštiniams.

• Galima pagardinti makaronus ar troškinius.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai