Ingredientai

morkų 4 vnt.
saliero 1 vnt.
aitriosios paprikos 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
kalendrų 1 sauja
sviesto 2 v. š.
juodųjų pipirų žiupsnelis
druskos žiupsnelis
daržovių sultinio 2 stiklinės
grietinėlės 100 ml
alyvuogių aliejaus 1 a. š.

Gaminimo eiga

1. Morkas, salierą ir aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, česnaką susmulkinkite, kalendras supjaustykite.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite kepti pjaustytas morkas, salierą, aitriąją papriką, česnaką ir kalendras, įberkite juodųjų pipirų ir druskos, išmaišykite. Tada įpilkite sutinio.

3. Daržoves sutrinkite elektriniu smulkintuvu, įpilkite grietinėlės ir vėl išmaišykite.

4. Sriubą patiekite su alyvuogių aliejumi, kalendrų lapeliais ir aitriosios paprikos griežinėliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai