Ingredientai

kruasano 1 vnt.
sviesto 1 v. š.
druskos žiupsnelis
špinatų 0.5 saujos

Gaminimo eiga

1. Suplakite kiaušinius. Kruasaną įpjaukite pilnai neperpjaudami pusiau. Ridikėlį supjaustykite griežinėliais.

2. Į keptuvę įdėkite sviestą. Kai sviestas pradės lydytis, supilkite plaktą kiaušinį ir nuolat maišydami iškepkite. Į kiaušinienę įberkite druskos ir juodųjų pipirų, išmaišykite.

3. Į kruasano vidų dėkite špinatus, ant jų sudėkite kiaušinienę ir ridikėlių griežinėlius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai