Ingredientai

česnako 1 skiltelė
pievagrybių 6 vnt.
svogūno 0.5 vnt.
sviesto 1 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
svogūnų laiškų sauja
baltos forminės duonos su sėklomis 2 riekelės
mėgstamo sūrio 2 riekelės
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Plonais griežinėliais supjaustykite česnaką ir ruduosius pievagrybius, šiaudeliais susmulkinkite svogūną.

2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūną, česnaką ir grybus, viską išmaišykite. Įberkite druskos, pipirų, svogūnų laiškų ir viską apkepinkite.

3. Ant baltos duonos riekelių dėkite sūrį, ant vienos iš jų – paruoštus grybus ir uždenkite kita rieke.

4. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje, kol išsilydys sūris.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai