Tokį sumuštinį su grybais, mocarela ir pomidorais suvalgius drąsiai sulauksite pietų – ankstyvas alkis nekankins. Pusryčių ruošimas užtruks 15 minučių. škepusius sumuštinius su grybais, mocarela ir pomidorais papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. IKI prancūzišką batoną pjaukite išilgai. Abi puses tepkite pesto padažu.

2. Pievagrybius ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant batono puselių.

3. Ant viršaus dėkite tarkuotą mocarelos sūrį, apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

4. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 10–12 min.

5. Iškepusius sumuštinius su grybais, mocarela ir pomidorais papuoškite baziliko lapeliais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai