Ingredientai

svogūno 0.5 vnt.
svogūnų laiškų 6 vnt.
sultinio 2 stiklinės
kaspinėlių formos makaronų 2 saujos
špinatų 1 sauja
grietinėlės 100 ml
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Svogūną ir vištienos filė supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.

2. Į verdantį sultinį sudėkite pjaustytą vištieną, svogūnus ir viską išmaišykite. Tada sudėkite makaronus ir pamaišykite. Kai sriuba užvirs, sudėkite špinatų lapus ir pjaustytus svogūnų laiškus, supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir dar kartą viską išmaišykite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai