Ingredientai

sviesto 150 g
sviesto (skardelei patepti) 1 v. š.
juodojo šokolado 100 g
cukraus 6 v. š.
kakavos 2 v. š.
kepimo miltelių 1 a. š.
kiaušinių 4 vnt.
miltų 2 stiklinės
vidutinio dydžio obuolių 5 vnt.
rudojo cukraus žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Ant viryklės dėkite puodą, pripildytą nedideliu kiekiu vandens, o ant jo – dubenį su tirpdomu sviestu ir šokoladu. Įmaišykite cukrų, kakavą ir kepimo miltelius. Nuimkite dubenį nuo puodo ir viską gerai išmaišykite.

2. Į gautą masę įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Sudėkite miltus ir viską sumaišykite.

3. Obuolius supjaustykite plonomis juostelėmis.

4. Į sviestu ir miltais išteptą skardelę sluoksniuodami dėkite tešlą, pjaustytus obuolius, tešlą ir t.t. – iki skardos viršaus. Viršutinį sluoksnį užklokite obuoliais ir pabarstykite ruduoju cukrumi.

5. Kepkite 180 °C temp. apie 50 min. Leiskite pyragui atvėsti ir ragaukite!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai