Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su aguonomis įrodo, kad ne visiems desertams paruošti reikia begalės laiko. Vos 25 minutės ir desertas paruoštas. Sluoksniuotos tešlos vyniotinį su aguonomis kepkite orkaitėje apie 15–20 minučių.

Gaminimo eiga

* MANTINGA sluoksniuotą lankstytą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

* Į prikaistuvį sudėkite sviestą, aguonas, užpilkite vandeniu. Užvirkite ir pavirkite apie 5 min. Pravėsinkite.

* Į aguonas supilkite sutirštintą pieną ir gerai išmaišykite.

* Ant neprikepančios skardos dėkite atitirpintą tešlą, ant jos paskleiskite aguonų masę. Kraštą patepkite kiaušinio plakiniu ir suvyniokite.

* Viršų patepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite ruduoju cukrumi. Sluoksniuotos tešlos vyniotinį su aguonomis kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai