Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su porais ir šonine pravers laukiant svečių ar norint greitai paruošiamo užkandžio. Užtruksite vos 20 minučių. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su porais ir šonine valgykite kiek atvėsusius.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Keptuvėje išlydykite sviestą.

3. Porą supjaustykite šiaudeliais ir patroškinkite svieste apie 2–3 min., sudėkite šoninę, berkite druskos ir pipirų. Pakepinkite 2–3 min.

4. Tešlą supjaustykite kvadratėliais ir į vidurį dėkite kepintus porus su šonine.

5. Kiaušinį išplakite ir plakiniu patepkite pyragėlio šonus. Perlenkite tešlą pusiau ir kraštus užspauskite.

6. Kiaušinio plakiniu patepkite pyragėlio viršų, berkite pipirų ir dėkite ant nepridegančios skardos. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai