Ingredientai

vyšninių pomidorų 5 vnt.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 2 juostelės
pomidorų padažo 2 v. š.
tarkuotos mocarelos 100 g
virto kiaulienos kumpio 80 g
baziliko šakelės 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.

Gaminimo eiga

1. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų užtepkite pomidorų padažo, dėkite tarkuotą mocarelą, virtą kumpį ir pjaustytus pomidorus.

2. Kepkite 15 min. 180 °C temp. orkaitėje. Picoms iškepus uždėkite baziliko lapelių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
15 min.

Sluoksniuotos tešlos pica

Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tlajuda“: meksikietiška pica