Jei norite greitai paruošti pusryčius, pietus ar vakarienę, gaminkite sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta. Ir produktų daug nereikia, ir pagaminama itin paprastai. Iškeptus sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta papuoškite rukolos lapeliais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Tešlą supjaustykite kvadratėliais. Tešlos kvadrato vidurį patepkite pesto padažu, uždėkite trupinto fetos sūrio ir per pusę perpjautą vyšninį pomidorą.

3. Apšlakstykite aliejumi, kraštelius aptepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. 20 min.

4. Iškeptus sluoksniuotos tešlos kąsnelius su pomidorais ir feta papuoškite rukolos lapeliais.

Skanaus!


Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai