Ingredientai

vyšninių pomidorų 4 vnt.
paprikos 0.3 vnt.
mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
gražgarsčių 1 saujelė
baziliko lapelių 1 saujelė
silkės filė 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Vyšninius pomidorus supjaustykite pusiau, papriką – griežinėliais ir pašalinkite sėklytes, svogūną supjaustykite šiaudeliais.

2. Pjaustytus pomidorus, papriką ir svogūną sudėkite į indelį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų, įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.

3. Lėkštėje išdėliokite paprikos griežinėlius, pomidorus, svogūnus, gražgarstes, baziliko lapelius ir dėkite silkės gabalėlius. Ant viršaus užpilkite likusio daržovių marinato.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai