Ingredientai

sviesto 1 stiklinė
rudojo cukraus 2 stiklinės
miltų 3 stiklinės
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Plakiklyje sumaišykite sviestą ir cukrų. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Tada įmaišykite maistinių dažų. Toliau sudėkite miltus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite.

2. Tešlą išimkite į dubenį, įdėkite moliūgų sėklas ir migdolų drožles, sumaišykite.

3. Tešlą palaikykite šaldytuve uždengę apie 1 val.

4. Sušlapinkite šaukštą vandeniu, formuokite tešlos rutuliukus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sausainius kepkite 160 °C temp. orkaitėje 10–12 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai