Ingredientai
sviesto
1
stiklinė
rudojo cukraus
2
stiklinės
kiaušinio
1
vnt.
rožinių maistinių dažų
0.5
a. š.
miltų
3
stiklinės
druskos
žiupsnelis
moliūgų sėklų
3
v. š.
migdolų drožlių
3
v. š.
Gaminimo eiga
1. Plakiklyje sumaišykite sviestą ir cukrų. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Tada įmaišykite maistinių dažų. Toliau sudėkite miltus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite.
2. Tešlą išimkite į dubenį, įdėkite moliūgų sėklas ir migdolų drožles, sumaišykite.
3. Tešlą palaikykite šaldytuve uždengę apie 1 val.
4. Sušlapinkite šaukštą vandeniu, formuokite tešlos rutuliukus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sausainius kepkite 160 °C temp. orkaitėje 10–12 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai